Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση: Η μυθοπλασία του φανταστικού σήμερα: θεωρητικές (επανα)προσεγγίσεις και συγκριτολογικές αναγνώσεις

Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 (διαδικτυακά)

Tο Εργαστήριο Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 11-12 Οκτωβρίου 2024 επιστημονική συνάντηση με θέμα: «Η μυθοπλασία του φανταστικού σήμερα: θεωρητικές (επανα)προσεγγίσεις και συγκριτολογικές αναγνώσεις».

Η Επιστημονική Συνάντηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά και περιλαμβάνει συνεδρίες ερευνητών/-τριών που ασχολούνται με το είδος, αλλά και στρογγυλές τράπεζες συγγραφέων από την Ελλάδα και την Ισπανία, των οποίων το έργο ή μέρος αυτού εμπίπτει στην, υπό την ευρεία έννοια, λογοτεχνία του φανταστικού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Επιστημονικής Συνάντησης διαπιστευμένοι διερμηνείς θα παρέχουν υπηρεσίες ταυτόχρονης διερμηνείας από τα ισπανικά στα ελληνικά και αντίστροφα. Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της υπηρεσίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Επιστημονικής Συνάντησης στην ενότητα «Διερμηνεία».

Ιστοσελίδα Συνεδρίου: https://sites.google.com/view/tofantastico/

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://authgr.zoom.us/j/94912454893?pwd=6DexG97kHDAPsx4r0oaabUlLB4Yykd.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.